Rintamamiestalon ulkoverhous

Rintamamiestalon ulkoverhous kauniisti ja luonnollisesti

Rintamamiestalon ulkoverhousremontilla saadaan vanhaan taloon uudenlainen tai alkuperäinen look. Eikä siihen tarvita kuin uusi puuverhoilu ja uusi maalipinta. Maalipinnan sävynkin voi tarvittaessa vaihtaa, jos talolle haluaa saada kokonaan uutta henkeä. Värivalinnoilla rintamamiestalosta saa tarvittaessa uutuuttaan kiiltävän modernin tai alkuperäiselle arvoa tuovan perinteikkään ilmeen. 

Puuverhoilun laudoituksen suuntaa voi tarvittaessa myös muuttaa. Monet asiakkaistamme haluavat rintamamiestaloon vähän uutta ilmettä ja persoonallisuutta ja sitä saa helposti ja tehokkaasti tekemällä julkisivun verhoilun sekä vaakasuunnassa, että pystysuunnassa. Vuorottelevaa verhoustyyliä käytetään nykyään jopa alkuperäisissä rintamamiestaloissakin. Sillä saadaan vanhaan kiinteistöön rytmiä ja tietynlaista särmää.

Miten teemme rintamamiestalon ulkoverhousremontin

Puuverhoilu

Aloitamme työn aina kartoittamalla kohteen ja sopimalla asiakkaan kanssa työn ehdoista ja siitä miltä kukin talon omistaja haluaa oman kotinsa näyttävä. Rintamamiestalon ulkoverhousremontin voi tehdä monella eritavalla ja suunnittelemme kokonaisuuden aina ennen varsinaisen työn aloitus asiakkaan kanssa.

Kartoitusvaiheen jälkeen aloitamme pohjatöillä johon kuuluu vanhan ulkoverhouksen ja eristeiden poistaminen. Voimme asiakkaan pyynnöstä jättää tarvittaessa vanhaa materiaalia, jos sitä erikseen halutaan. 

Pohjatöiden jälkeen asennamme uuden alulaudoituksen ja eristeet: minimissään tuulensuojalevy ja koolaus.

Koolauksen ja eristyksen jälkeen teemme laudoituksen kunkin asiakkaan haluamalla tavalla ja haluamalla värillä.

Laudoituksen jälkeen asennamme pelastustikkaat, kattoturvatuotteet ja muut seinätuotteet takaisin.

 

UKK

Rintamamiestalon ulkoverhouksen hinta on asennettuna avaimet käteen pakettina n 8000 € – 25000 € riippuen täysin ulkoverhousremontin sisällöstä.

Saa jos rintamamiestaloa ei ole suojattu esimerkiksi kunnan tai museoviraston puolesta. Rintamamiestalon ulkoverhousremontti suositellaan jättämään ammattilaisille työn haastavuuden takia.

Tilaa maksuton kartoituskäynti


Toimialue

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Järvenpää, Hyvinkää, Karkkila, Vihti, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Porvoo, Askola, Hanko, Inkoo, Raasepori, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa

Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Pirkanmaa: Tampere,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangalasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virtain, Ylöjärvi

Valikko

© TechVal Oy 2022

Sivustoa ylläpitää www.rekrypalvelu.fi

tietosuojaseloste