Julkisivuremontti omakotitaloon

Julkisivuremontti omakotitaloon kauniisti ja luonnollisesti

Tarjoamme julkisivuremontteja Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä ja nyt myös Pirkanmaan alueella!

Palveluihimme kuuluu myös ulkoverhousremontit, talojen maalaukset, terassit sekä väli– ja tonttiaitaratkaisut niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihin. Toteutamme työt aina avaimet käteen -palveluna. 

Julkisivuremontit toteutamme aina puuverhoilulla ja teemme kaiken kotimaisilla raaka-aineilla ja satojen urakoiden kokemuksella. 

Julkisivuremontti TechValilta

1. Kartoituskäynti

Aloitetaan kartoituskäynnillä, jossa selvitetään vanhan julkisivun kunto. Kartoituskäyntimme on maksuton ja kerromme aina tarkalleen mikä on julkisivuremontin hinta.

2. Tarjous urakasta ja urakkasuunnitelma

Kartoituskäynnin jälkeen teemme suunnitelman uuden julkisivun remontista pohjautuen asiakkaan toiveisiin ja haluihin. Teemme tarjouksen yleensä avaimet käteen -periaatteella tehtävänä urakkana, ellei asiakas toisin halua.

3. Pohjatyöt

Tarkistamme rakenteen kunnon ja korjaamme mahdolliset vauriot ja poistamme tarvittavat vanhat eristeet ja verhoilun.

4. Remontti

Puuverhoilu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voimme tehdä pystylaudoituksella tai vaakalaudoituksella, tai molemmilla. Asiakkaan päätöksen mukaan. Käytämme aina parhaita kotimaisia raaka-aineita ja materiaaleja remonteissamme.

5. Urakan lopetus

Käymme urakan lopuksi asiakkaidemme kanssa läpi ja vasta asiakkaan todettua remontin valmistuneen, laskutamme urakan ja annamme asiakkaalle takuutodistuksen.

Usein kysytys kysymykset julkisivuremontista

Puuverhoilu maksaa n. 8 000 € – 35000€ riippuen omakotitalon seinäpinta-alasta, korkeudesta ja haastavuudesta.

Julkisivuremontin hinta on  n. 8 000 € – 35000€ riippuen omakotitalon seinäpinta-alasta, korkeudesta ja haastavuudesta.

Tilaa maksuton kartoituskäynti


Toimialue

Uusimaa: Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Järvenpää, Hyvinkää, Karkkila, Vihti, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Porvoo, Askola, Hanko, Inkoo, Raasepori, Pukkila, Lapinjärvi, Loviisa

Kanta-Häme: Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Pirkanmaa: Tampere,  Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangalasala, Kihniö, Kuhmoinen, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virtain, Ylöjärvi

Valikko

© TechVal Oy 2022

Sivustoa ylläpitää www.rekrypalvelu.fi

tietosuojaseloste